top of page

KUNSTSTOF URNENKELDERS

Kunststoffen urnenkelders zijn een nieuwe trend op begraafplaatsen! De betonnen urnenkelders worden vervangen door kunststoffen exemplaren, ook wel PVC-urnenkelders of plastieken urnenkelders genoemd. 


Onze kunststoffen urnenkelders worden vervaardigd uit MDPE kunststof. Dit is een zeer sterk en duurzame materiaal met een lange levensduur en geringe milieu belasting. 


Onze urnenkelders hebben een gewicht van 5kg. Deze zijn optimaal handelbaar en kunnen geplaatst worden door één persoon zonder dat gebruik dient te worden gemaakt van hijsmateriaal. Door zijn vormvast en solide ontwerp kan deze de kracht die de grond uitoefent op de wanden - voornamelijk door grondwater - weerstaan. Het ontwerp van onze kunststoffen urnenkelders is voorzien van een uitgekiende voet dewelke fungeert als verankering in de bodem. Hierdoor kan deze onmogelijk omhoog komen door de druk van grondwater. 


Op onze kunststoffen urnenkelders wordt een bijpassend deksel geplaatst dat zowel in een vlakke vorm als lessenaarsvorm leverbaar is. Onze urnenkelder voor de uitbreiding van uw urneveld wordt afgesloten door middel van een dubbele waterkerende afsluiting zodat water en zand niet binnen geraken en deze urnenkelders volledig hermetisch zijn afgesloten.


Onze kunststoffen urnenkelders hebben een afmeting van 40 x 40 cm en zijn ca. 40 cm hoog.  Onze urnenkelders zijn geschikt voor maximaal 4 asbussen en zijn overigens standaard leverbaar in 2 kleuren (zwart of natuursteengrijs). Andere unieke kleuren zijn alsook beschikbaar mits overleg. 

Kunststof Urnenkelders: Recente projecten
Kunststof Urnenkelders: Pro Gallery

CATALOGUS AANVRAGEN

Bedankt voor de inzending!

Kunststof Urnenkelders: Offerte
bottom of page