top of page

URNENVELDEN

Een urnenkelder is een ondergrondse bewaarplaats voor urnen die wordt afgedekt door een afsluitplaat. Een verzameling van urnenkelders naast elkaar wordt een urnenveld genoemd. De laatste  jaren kiezen steden en gemeentes meer en meer voor urnenvelden aangezien deze een mooie uniformiteit uitstralen overheen de begraafplaats.


Centa Services is een voorloper in het ontwerpen en het produceren van een uitgebreid gamma afsluitplaten en urnenkelders. Al onze urnenkelders worden vervaardigd in kwalitatief hoogwaardig grijs beton maar zijn ook leverbaar in PVC. Bijhorende afsluitplaten kunnen in verschillende samenstellingen geleverd en geplaatst worden,  oa. vlakke afsluitplaten, lessenaardeksels met een rechte rug en lessenaardeksels met een afhellende rug.

Onze standaard betonsoorten zijn Blauwe Kalksteen beton, Silex, Taunus, Basalt, Marne, witte en grijze beton. Daarnaast is een ontwerp volledig in Belgische Blauwe Hardsteen ook mogelijk.

Alle columbariumelementen kunnen afgewerkt worden in gepolijste, uitgewassen of ruwe beton.


Ook naamplaten passend bij de afsluitplaten kunnen geproduceerd worden in een natuursteen naar keuze. Ons standaard assortiment bestaat uit Jasberg graniet, Zimbabwe graniet, Tarn graniet, Labrador graniet, carrara marmer en blauwe hardsteen.


Andere afwerking of unieke ontwerpen zijn mogelijk op aanvraag.

Urnenvelden: Recente projecten
Urnenvelden: Pro Gallery

CATALOGUS AANVRAGEN

Centa Services

Urnenvelden: Offerte
bottom of page