top of page

COLUMBARIUM

Een columbarium of columbaria is een bovengrondse bewaarplaats voor urnen en bestaat  in vele vormen en soorten.

Centa Services biedt een ruim gamma columbariumelementen aan die vervaardigd worden uit duurzaam beton.  Al onze columbaria zijn modulair waardoor deze per stuk te verkrijgen zijn en het mogelijk is een volledig uniek columbariummonument te creëren volgens persoonlijk  ontwerp. Door ons ruim assortiment aan columbariumelementen en een brede waaier van materialen is het mogelijk uw nieuwe columbaria perfect te laten aansluiten bij uw huidige begraafplaats. 


Het gamma columbariumelementen van Centa Services bestaat uit vierkante, rechthoekige, hexagonale, octogonale en carrousel nissen. Al onze nissen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en worden geleverd met een sokkel op maat van uw ontwerp.


Onze standaard betonsoorten waarin ons volledig assortiment kan vervaardigd worden zijn Blauwe Kalksteen beton, Silex, Taunus, Basalt, Marne, witte en grijze beton. Daarnaast is een ontwerp volledig in Belgische Blauw Hardsteen ook mogelijk.


Alle columbariumelementen kunnen afgewerkt worden in gepolijste, uitgewassen of ruwe beton.


Ook voor afdekplaten en naamplaaten is een uitgebreid assortiment  in zowel beton als natuursteen beschikbaar.


Andere afwerking, unieke ontwerpen of de ontwikkeling van een monument voor bijvoorbeeld een dierenbegraafplaatsen zijn mogelijk op aanvraag.

Columbarium: Recente projecten
Columbarium: Pro Gallery

CATALOGUS AANVRAGEN

Centa Services

Columbarium: Offerte
bottom of page